Risicoverzekering Florius aangepast en verbeterd

maandag, 4 juni 2012

Florius heeft haar overlijdensrisicoverzekering (ORV) vernieuwd. Elke klant heeft vanaf 4 juni de keuze: een dekking op één of op twee levens. Zo bied Florius met haar overlijdensrisicoverzekering maximale flexibiliteit tegen een heel scherpe premie!

En natuurlijk kunt u de Florius ORV via ons zonder provisie en tegen de laagste afsluitkosten afsluiten.

Zekerheid en flexibiliteit bij de Florius ORV

Met de ORV van Florius bent u gedekt tegen belangrijke financiële risico’s bij vroegtijdig overlijden. Bovendien kunt u nu kiezen of u de verzekering op één of op twee levens wilt afsluiten. Welke keuze het beste past, dat hangt af van uw persoonlijke situatie.

Verder heeft Florius het optierecht verlengd.

Florius ORV afsluiten op één leven

Bij een Florius ORV op één leven heeft de klant en zijn of haar partner ieder een aparte verzekering. Het afsluiten van de ORV op één leven heeft een aantal voordelen:

• Per persoon is de verzekering (verzekerd bedrag en soort dekking) op maat af te sluiten
• Overlijdt één van de partners? Dan loopt de ORV van de ander bij Florius gewoon door.
• Overlijden beide partners? Dan keert de Florius ORV twee keer uit.
• Gaan de partners scheiden? Dan blijven de polissen onveranderd doorlopen.

Florius ORV afsluiten op twee levens

Wilt u liever een ORV op twee levens? Ook dat is nu mogelijk met de ORV van Florius. Beide partners sluiten dan samen één verzekering af. Deze manier van verzekeren heeft de volgende kenmerken:

• Een Florius ORV op twee levens is vaak goedkoper.
• De ORV van Florius stopt als één van de partners binnen de looptijd overlijdt. Let op: Wil één van de partners een nieuwe verzekering dan is deze duurder, omdat de klant ouder is en opnieuw een medisch traject doorlopen moet worden.

LET OP: Gaan de partners scheiden? Dan kan de polis gesplitst worden. Hierbij worden de uitgangspunten bij de aanvraag van de ORV gehandhaafd.

Voorlopige dekking Florius ORV

Vanaf de datum dat de ondertekende aanvraag door Florius is ontvangen geldt voorlopige dekking. De totale voorlopige dekking geldt maximaal 3 maanden en bestaat uit twee delen:

1. Beperkte voorlopige dekking Florius ORV

Er is dekking voor overlijden van de verzekerde(n) ten gevolge van een ongeval. Deze beperkte voorlopige ongevallendekking geldt voor het aangevraagde verzekerde bedrag met een maximum van € 200.000. Een aantal beroepen, sporten en hobby’s zijn uitgesloten. Deze staan vermeld in de voorwaarden.

2. Volledige voorlopige dekking Florius ORV

Geldt vanaf de datum van medische acceptatie. Volledige voorlopige dekking geldt voor het aangevraagde verzekerde bedrag voor de dekking die is vermeld in de Verzekeringsvoorwaarden.

Medisch traject Florius ORV

Het medische acceptatieproces bij Florius is snel en eenvoudig.
• de keuringsgrenzen zijn hoog. Daardoor is er minder snel een keuring nodig
• de huisartsenkeuring is vervallen
• bij digitale aanvragen krijgt de klant een kortere versie van de gezondheidsverklaring

Filmpje met uitleg over de Florius ORV

Bekijk op YouTube het filmpje met een heldere uitleg over de overlijdensrisicoverzekering.
Bekijk hier het fimpje



Vraag een gratis en vrijblijvend premievergelijking van alle risicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).

« Terug naar nieuwsoverzicht