Premieverlaging Dazure in de praktijk

maandag, 16 januari 2012

Per 16 januari 2012 verlaagde Dazure opnieuw de premie en ditmaal door een samenwerking aan te gaan met de Leidsche Verzekering Maatschappij N.V. De verlagingen in de risicopremie zijn gemiddeld 8,5%. De werkelijke verlaging is afhankelijk van geslacht, leeftijd, looptijd en verzekeringsvorm.

Hoe werkt een premieverlaging in de praktijk?

De premieverlagingen van de Dazure risicoverzekering worden voor uw verzekering meegenomen als extra groei van uw premiedepot, zodat u er meteen van kunt profiteren. Elk jaar ontvangt u een waardeoverzicht van het premiedepot, waarin u kunt zien wat u al heeft opgespaard.

Iedere 5 jaar na de ingangsdatum van uw polis kunt u ervoor kiezen om de premieverlaging door te voeren in de periodieke inleg die u betaalt.

Bijvoorbeeld:

Stel u betaalt nu 35 euro per maand, dit blijft u tot 5 jaar na het ingaan van uw polis ook gewoon doen. Daar verandert dus niets; wel worden de premieverlagingen iedere maand bijgeschreven in uw eigen premiedepot. Kortom uw eigen spaarpotje met een rendement van 3%.

Na 5 jaar kunt u zelf beslissen of u uw periodieke inleg verlaagt naar het bedrag dat de verzekeraar dan voor u zal uitrekenen. En de risicopremie kan bij deze verzekering nooit verhoogd worden, alleen verlaagd; wel zo eerlijk toch!

Premies vergelijken van de goedkoopste risicoverzekeringen provisievrij?
Vraag een premievergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht