Generali risicoverzekeringen nog goedkoper

woensdag, 31 maart 2010

Generali introduceert vandaag haar vernieuwde en aangescherpte overlijdensrisicoverzekeringen (ORV’s)! Met top 3 tarieven, nieuwe aanvullende dekkingen, verhogingsrecht voor ondernemers en flexibele provisie.

Nieuw: Scherpere tarieven
Vanaf vandaag profiteert u van gemiddeld scherpere tarieven! Zo staat de Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering nu in de top 3 van scherpste tarieven. Ook hebben zij het tarief van de reguliere Generali Overlijdensrisicoverzekering verlaagd.

Nieuw: Flexibele provisie
Niet alleen uw relatie, maar ook u profiteert van onze vernieuwde ORV’s! Nieuw is namelijk de grote flexibiliteit van ons provisiesysteem. U bepaalt nu zelf uw provisie samen met ons. Dat mag provisieloos, een beete provisie of een maximale provisie zijn. Alles kan, zolang hetbinnen de wettelijke grenzen blijft.

Nieuw: Uitgebreide aanvullende dekkingen
Daarnaast hebben zij nieuwe aanvullende dekkingen ontwikkeld: een kinderdekking en een ongevallendekking. Deze ongevallendekking kan op zowel het leven van de eerste verzekerde als op het leven van de tweede verzekerde worden gesloten. Of op beide levens.

Komt de verzekerde door letsel om het leven, dan keert de ongevallenverzekering extra uit. Met de kinderdekking keert Generali een bedrag uit als het kind voor het 21e levensjaar komt te overlijden. De premie die hiervoor betaald wordt, is onafhankelijk van het aantal kinderen dat is meeverzekerd.

Zie ook:
Generali Ondernemers risicoverzekering
XMoment risicoverzekering
Xtensive risicoverzekering

« Terug naar nieuwsoverzicht